søndag den 20. marts 2011

Ben&jerry's.

Hey All.

Så har jeg for første gang smagt Ben&Jerry's is, med smagen Chocolate Fudge Brownie. Og det var altså ikke lige en is for mig, alle siger at Ben&Jerry's er det bedste is man kan få, og lige den jeg smagte, brød jeg mig altså bare ikke om, jeg ved jo selvfølgelig ikke hvordan de andre smager, men jeg gav 25 kr. for en meget lille is, som jeg ikke synes var det værd. Men jeg skal jo selvfølgelig bare prøve nogle andre.
Den her ^^
Men hvis I har nogle forslag til en Ben & Jerry's is som jeg skal smage, så skriv det som en kommentar neden unden.. 

xoxo. 

4 kommentarer:

 1. For guds skyld lad være at spilde flere pnge.. Ben and JErrys er forfærdelig is. Der er dej klumper og andre underlige ting i, vidste man ikke bedre kunne det være aber der lavede det.
  Har endnu ikke smagt en der er god og jeg har måske smagt 10 og hver gang jeg køber en tænker jeg, den her smager godt men den ene er værre end den anden..

  SvarSlet
 2. nemlig, alle siger det er en virkelig lækker is. Men jeg tænkte bare at give 25 kr. for en is med klumper i, det er bare overhovedet ikke mig. Så heller have noget New Dream is :-)

  SvarSlet
 3. Hi, Nice post thanks for sharing. Would you please consider adding a link to my website on your page. Please email me back.

  Thanks!

  Angela
  angelabrooks741@gmail.com

  SvarSlet